Poblenou

Durant l’estiu del 2007, el “grup d’usuaris units per wifi i fent xarxa” va entrar en contacte amb el teixit associatiu del(s) barri(s) del Poblenou: els veïns i les veïnes descobrim guifi.net.

Hangar

Hangar acull cada 3r dijous de mes els GuifiLab al Poblenou.

En aquest primers passos, a poc a poc però amb bona lletra, ens donen suport la Coordinadora d’Entitats del Poblenou i el Centre de Producció d’Arts Visuals HANGAR.

El node a HANGAR va ser el primer de la xarxa ciutadana, lliure, oberta i neutral al Poblenou: PoblenouSenseFils.

Prop de 10 anys després, HANGAR manté el seu suport a aquesta iniciativa comunitària, acollint cada tercer dijous de mes a les seves instal·lacions: el GuifiLab al Poblenou.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-Logo
Hangar

s'està carregant el mapa - espereu...

Hangar 41.408231, 2.199883 Hangar és un centre obert per a la recerca i la producció artística que dóna suport a creadors i artistes. La missió d’Hangar és recolzar als creadors en totes les fases del procés de producció de les arts visuals, i contribuir a la millor consecució de cadascun dels seus projecte. Per a això, tot els nostres serveis es concentren a facilitar l’accés dels artistes als recursos materials i tècnics necessaris, i a aportar un context d’experimentació i de lliure transferència de coneixement.