Com associar-se

Els socis i sòcies de l’associació eXO hauran d’abonar quotes mensuals en funció de la modalitat d’afiliació. Si no voleu gaudir de la nostra connexió a Internet us podeu afiliar amb una de les següents modalitats:

  • Modalitat bàsica de 3€ al mes.
  • Modalitat contributiva de 10€ al mes.

Si desitgeu una connexió via tecnologia ràdio i sense acord de nivell de servei, la quota serà de 15€ al mes que inclou:

  • Quota d’afiliació bàsica de 3€ al mes
  • Quota de servei de 12€ al mes (IVA inclòs)

La primera quota inclourà tot el mes independentment del dia en que es notifiqui l’alta. El pagament es farà preferentment per domiciliació bancària. Per optar a d’altres formes de pagament o altres tipus de serveis personalitzats, consulteu a tresoreria<a>exo.cat.

Per fer-se soci o sòcia caldrà seguir els següents passos:

  1. Descarregar el formulari SEPA per la formalització de la domiciliació bancària.
  2. Emplenar i signar el formulari (el PDF és editable), digitalment o per signatura convencional.
  3. Notificar l’alta tresoreria<a>exo.cat tot adjuntant el formulari. També cal proporcionar les següents dades: nom i cognoms, NIF i una adreça de correu electrònic on desitgi rebre les comunicacions ordinàries per la llista de correu de la eXO. Aquesta serà la via de comunicació bàsica amb el soci i per tant, es recomana comunicar una adreça d’un compte de correu electrònic d’ús freqüent.

A partir d’aquest moment el soci o sòcia serà donat d’alta a la llista de correu. Si la persona vol subscriure’s al servei d’accés a Internet haurà de notificar-ho al mateix mail de tresoreria<a>exo.cat