Guifilab

Continguts:

  • On es fan els guifilabs?
  • Formes de contacte i canals de comunicació
  • Què són els guifilabs?
  • En temps de covid !!! 

On es fan els guifilabs?

Per norma general les reunions tenen lloc cada setmana, els dijous de 19:00 a 21:00 i després anem juntes a sopar. Els llocs on es duen a terme són:

  • Primer dijous de mes a la Sagrera, a l’Ateneu Sagrerenc (antic Espai30), Carrer Hondures 30, des de l’entrada del bar a la dreta i a la sala del fons.
  • Segon dijous de mes, es fan els Guifilabs locals, trobades distribuïdes per adreçar-se a la comunitat més propera:
  • Tercer dijous de mes, al Poblenou: a Hangar (recinte fabril de Can Ricart)  al carrer Emilia Coranty 16.
  • Quart djous de mes al Local 16 (Curtidos), Carrer Bisbe Laguarda 16, al barri del Raval a la Sagrera, a l’Ateneu Sagrerenc (antic Espai30), Carrer Hondures 30, des de l’entrada del bar a la dreta i a la sala del fons.
  • Cinquè dijous de mes (si hi ha) no definit; el decidim als canals de comunicació detallats al següent paràgraf.

Podreu localitzar tots els llocs al mapa Guifilabs.

Qualsevol persona pot proposar un lloc alternatiu on fer la reunió, és convenient que sigui amb almenys una setmana d’antelació.

Consulteu el calendari vigent:

calendari

Formes de contacte i canals de comunicació

La comunicació sobre propers guifilabs i/o d’altres afers es pot realitzar presencialment al mateix guifilab, pel mail, per la llista de correu de guifi-barcelonèspel canal de xat #guifilab-barcelona.

Què són els guifilabs?

Una de les principals activitats de l’associació eXO es l’organització i coordinació de trobades periòdiques, els anomenats Guifilabs. Es tracta de reunions setmanals destinades a adquirir coneixements i intercanviar experiències relacionades amb la xarxa Guifi.net o les tecnologies de la comunicació en general.

millorant en cada moment...

Els Guifilabs també serveixen de punt de trobada entre nou-vinguts i els membres més experts i actius de la zona del Barcelonès. Tots els dijous són oberts als guifaires, membres de l’associació, interessats en Guifi.net i tothom que vulgui passar una estona entretinguda.

Un espai és adequat pel guifilab quan té connectivitat a la xarxa guifi.net.

node-network

Si voleu veure l’historial de guifilabs antics i més informació sobre alguns esdeveniments que van tenir lloc a Barcelona, visiteu la web guifiraval.net, on es gestionava tota la informació dels tallers fins que es va crear exo.cat

En temps de COVID ?

De forma regular pots connectar-te a meet.guifi.net/guifilab, on hi haurà disponible l’espai virtual per continuar en contacte i compartir !!!!