Guifilab

Continguts:

  • On es fan els guifilabs?
  • Formes de contacte i canals de comunicació
  • Què són els guifilabs?

On es fan els guifilabs?

Per norma general les reunions tenen lloc cada setmana, els dijous de 19:00 a 21:00 i després anem juntes a sopar.

El lloc principalment en aquests moments és a l’Ateneu Sagrerenc (antic Espai30), Carrer Hondures 30, des de l’entrada del bar a la dreta i a la sala del fons.

Podeu verificar la ubicació en el següent enllaç (sense registre): xat #guifilab-barcelona

Qualsevol persona pot proposar un lloc alternatiu on fer la reunió, és convenient que sigui amb almenys una setmana d’antelació.

Consulteu el calendari vigent:

calendari

Formes de contacte i canals de comunicació

La comunicació sobre propers guifilabs i/o d’altres afers es pot realitzar presencialment al mateix guifilab, pel mail, per la llista de correu de guifi-barcelonès, per l’espai virtual de l’Àgora o pel canal de xat #guifilab-barcelona.

Què són els guifilabs?

Una de les principals activitats de l’associació eXO es l’organització i coordinació de trobades periòdiques, els anomenats Guifilabs. Es tracta de reunions setmanals destinades a adquirir coneixements i intercanviar experiències relacionades amb la xarxa Guifi.net o les tecnologies de la comunicació en general.

millorant en cada moment...

Els Guifilabs també serveixen de punt de trobada entre nou-vinguts i els membres més experts i actius de la zona del Barcelonès. Tots els dijous són oberts als guifaires, membres de l’associació, interessats en Guifi.net i tothom que vulgui passar una estona entretinguda.

Un espai és adequat pel guifilab quan té connectivitat a la xarxa guifi.net.

node-network

Si voleu veure l’historial de guifilabs antics i més informació sobre alguns esdeveniments que van tenir lloc a Barcelona, visiteu la web guifiraval.net, on es gestionava tota la informació dels tallers fins que es va crear exo.cat