Ateneu Sagrerenc (antic Espai30)

espai30fotoblog

Foto d’un event

L’Ateneu Sagrerenc (antic Espai30), està format per les naus Guillot i Àbaco, situades al costat de la Nau Ivanow Fàbrica de Creació i consta de 1.000 metres quadrats. Aquest projecte cultural va néixer per convertir-se en un lloc de trobada i acollir les activitats artístiques i culturals que desenvolupaven entitats i col·lectius del barri de la Sagrera. És, a més a més, la seu de la eXO.cat

Voluntaris de la eXO han dinamitzat i adequat la posada a punt d’un nou lloc pels guifilabs i assemblees, i també han millorat la connectivitat a Internet.

Ateneu Sagrerenc està molt ben comunicat ja que és molt a prop de l’estació Sagrera (rodalies R3, R4, metro L9 L5 L10). Té flexibilitat d’horari i servei de bar a dins per poder fer el BirraLab!

icon-car.png
Ateneu Sagrerenc (antic Espai30)

s'està carregant el mapa - espereu...

Ateneu Sagrerenc (antic Espai30) 41.419890, 2.190067 Són dues antigues naus del barri de La Sagrera on es dona cabuda a les entitats del barri i a totes les arts, fent de l’Ateneu Sagrerenc un projecte multidisciplinari. Un lloc de trobada per les entitats del barri, artistes emergents i tot tipus de gent, on es vol acollir i potenciar diverses activitats de diferents disciplines d’art i cultura adequant-se a les característiques de l’espai, creant així un ambient únic a Barcelona.