Servei de fibra òptica amb eXO

Des de fa uns mesos estem provant els nous majoristes que ens permeten accedir a circuits de fibra òptica en una bona part del territori. Ja estem en condicions d’oferir a les nostres sòcies aquest servei.

Aquesta connexió a Internet, inclou la quota de sòcia de l’associació. La nostra connexió respecta la neutralitat de la xarxa. Els serveis de telefonia mòbil, fixa i IPTV no hi estan inclosos. Disposem d’un servei d’atenció a incidències tècniques gestionat per professionals i voluntaris. No hi ha permanència.

L’eXO fa ús d’un servei de transport majorista de dades entre el domicili i els nostres equips situats al punt d’intercanvi de trànsit internacional. El servei de transport no permet l’accés directe a Internet, és per això que l’eXO esdevé clau per tal que puguis accedir a la Internet global. El nostre servei inclou el proveïment d’una o més adreces IPv4 estàtiques i d’un prefix d’IPv6. És possible fer servir routers Wifi residencials proveïts per tu mateixa sempre que incorporin les prestacions mínimes que exigeix el servei.

L’eXO permet compartir la connexió de fibra òptica entre més d’una persona resident en una comunitat de veïns de manera segura i segregada (modalitat FTTB). En aquest cas, els costos mensuals es redueixen considerablement. Aquesta modalitat requereix una instal·lació específica. Consulta’ns per obtenir informació més detallada.

Els costos i les cobertures de la connexió individual (modalitat FTTH) són:

Tipus       Cobertura  Cost     Alta
===================================================
500/500Mbps A          32€/mes  de 150€ a 205€ (*)
600/600Mbps B          67€/mes  de 120€ a 170€ (**)
600/600Mbps C          54€/mes  de 120€ a 170€ (**)
===================================================

(*) El cost d’alta depèn de si l’usuari/a fa servir el seu router o vol que n’hi subministrem un. Majorista: Emagina.

(**) El cost d’alta depèn de si l’usuari/a fa servir el seu router o vol que n’hi subministrem un. Majorista: Sarenet.

Zones de cobertura:

A) Aiguafreda, Figaró-Montmany, Granollers, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Sant Pau de Segúries, Santa Eulàlia de Ronçana, Tona

B) Badalona,Barcelona,Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, Granollers, Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mataró, Reus, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vilafranca del Penedès

C) Zones del territori estatal diferents de B considerades no competitives