La eXO patrocina “Mesh is in the air”

La eXO promou la Mesh is in the air – aquest any és una conjunció de Wireless Battle of the Mesh i de Wireless Community Weekend.

Continuem amb el mètode de provar el rendiment dels diferents protocols de routing per ad-hoc/mesh i combinar-ho amb la celebració del 15è aniversari de la comunitat de Freifunk totes juntes. La barreja conté diferents perfils internacionals amb habilitats en tecnologia wifi, mesh i xarxes comunitàries que es reuneixen en aquest esdeveniment per hackejar, testejar, discutir, explicar (i menjar plegats!) en el c-base, un lloc famós en l’escena hacker de Berlin.

Si ets un entusiasta de la tecnologia mesh, un activista, tens interès pel wifi o pels protocols d’enrutament dinàmics… no et pots perdre aquest esdeveniment! Entra doncs a wireless-meshup.org que estarà continuament actualitzat amb informació sobre l’esdeveniment.

La battlemesh és d’entrada lliure i obert a tothom, cada any ens esforcem per mantenir uns costos de participació baixos negociant bons acords en allotjament i menjar.

Aquest any l’esdeveniment tindrà lloc del Dilluns 7 al Diumenge 13 de Maig del 2018 en Berlin, Alemanya. L’esdeveniment l’organitza localment Freifunk, la xarxa comunitària present a Alemanya.

La eXO promociona i dóna suport a “Mesh is in the air” no només pels esforços que la seva comunitat ha fet en l’avenç en el camp de les xarxes wifi mesh i en el foment al desenvolupament de xarxes comunitàries, sino també per la seva contribució al moviment per la llibertat i els drets digitals, ajuda humanitària, per l’empoderament de la gent en tecnologies, xarxes, mèdia i per una societat lliure i oberta.

La eXO dóna suport a l’esdeveniment de diverses maneres:
  • Una donació de 100€ als organitzadors
  • La participació d’alguns dels seus membres en la trobada per tal de socialitzar i aprendre de les altres comunitats, establir sinèrgies, etc.